Волинські прикордонники розказали молоді про захист кордону

Волинські прикордонники розказали молоді про захист кордону

Напередодні Дня захисників і захисниць військовослужбовці підрозділів Волинського прикордонного загону зустрілися з учнями навчальних закладів прикордоння, аби ознайомити з професією прикордонника.

Про це пишуть на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Хлопцям і дівчатам розповіли про те, як охоронці кордону пильнують держрубіж в межах області. Ознайомили з порядком використання безпілотних літальних апаратів і приладів спостереження. Дітям продемонстрували техніку та озброєння, яке прикордонники використовують під час служби. Охочі повправлятися у збиранні та розбиранні автомата і пістолета, спробували себе у ролі кулеметника. А військовослужбовці, котрі брали участь у відсічі збройної агресії росії проти України, поділилися зі старшокласниками бойовим досвідом.

Охоронці кордону залюбки проводять зустрічі з молоддю, щоб розповісти про престижну професію прикордонника та запевнити, що військові роблять усе для того, аби майбутнє підростаючого покоління було мирним, – йдеться в дописі.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Розриває на шматки душу»: Ратнівська громада поховала Героя
Наступна новина «Я чекаю одної команди по рації»: військовий про можливе закінчення війни
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні