Волинські пункти пропуску «проконтролював» митний аташе Посольства Німеччини

Волинські пункти пропуску «проконтролював» митний аташе Посольства Німеччини

На волинських пунктах пропуску, які відносяться до зони діяльності Волинської митниці ДФС, побувала іноземна делегація на чолі з Представником митної служби в Україні та Республіці Молдова Посольства Федеративної Республіки Німеччина.

Митного аташе Посольства ФРН Хайка Вільда цікавили завдання та особливості роботи митних постів в Ягодині та Устилузі, – повідомляє прес-служба волинської митниці ДФС.

Під час візиту гостю  презентували роботу, включаючи українсько-польську та українсько-білоруську ділянки кордону, а також надали відповіді на запитання про організацію протидії контрабанді та митним правопорушенням, захист прав інтелектуальної власності на кордоні з Євросоюзом.

Волинські фіскали зазначили, що Хайко Вільд також позитивно оцінив ініціативи ДФС України щодо оснащення пункту пропуску Ягодин додатковим модернізованим обладнанням для контролю за переміщенням товарів.

Зазначимо, у цьому пункті пропуску добігають до завершення будівельні роботи зі встановлення нового сканера та вагових комплексів поосьового зважування.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На волинському кордоні в автобусі знайшли контрабандних ліків на 350 тисяч гривень
Наступна новина Чи повинні діти прибирати в школі
Останні новини
Схожі новини