Волинські рятувальники надали допомогу водіям на засніжених ділянках доріг

Волинські рятувальники надали допомогу водіям на засніжених ділянках доріг

3 лютого підрозділи служби «101» Управління ДСНС у Волинській області надали допомогу водіям 5-и транспортних засобів, що потрапили у скрутну ситуацію на автошляхах через випадання мокрого снігу.

Так, у Горохівському районі із складних ділянок дороги відбуксировано 4 вантажівки, у Володимир-Волинському районі пожежним автомобілем витягнуто з замету 1 легковий автомобіль, повідомляє прес-служба ДСНС у Волинській області.

4 лютого о 9:14 бійці Державного пожежно-рятувального поста № 22 м.Берестечко поблизу с.Піски Горохівського району розкрижували повалене дерево, що впало на дорогу і перешкоджало руху транспортних засобів.

У випадку ускладнення погодних умов пожежно-рятувальні підрозділи області готові до надання допомоги громадянам, в бойовому розрахунку перебуває пожежна техніка підвищеної прохідності та спеціальна інженерна техніка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцькі військові госпіталі отримали меблі з німецького готелю. ВІДЕО
Наступна новина За одну ніч на Волині зловили чотирьох нетверезих водіїв
Останні новини
Схожі новини