Волинські рятувальники з робочим візитом відвідали Молдову

Волинські рятувальники з робочим візитом відвідали Молдову

Делегація українських рятувальників 7-10 червня з робочим візитом відвідала Республіку Молдову. У складі делегації –  заступник начальника ГУ ДСНС України у Волинській області полковник служби цивільного захисту Василь Оліферчук.

Про це інформує пресслужба рятувальників.

Українці ознайомилися з досвідом реалізації австрійсько-молдовського проєкту з розвитку системи добровільного пожежництва в населених пунктах Республіки Молдова, що уже десять років впроваджується за підтримки австрійських експертів, а також обговорили перспективи започаткування подібного проєкту в нашій державі.

У рамках візиту налагоджено взаємодію представників ДСНС України, Асоціації міст України, Асоціації міст Республіки Молдова, Асоціації муніципалітетів Австрії та Федеральної асоціації пожежної охорони Австрії. 

Українська сторона відвідала добровільні пожежні підрозділи, створені у рамках австрійсько-молдовського проєкту, та ознайомилася з роботою професійних вогнеборців.

За результатами поїздки будуть розглянуті варіанти започаткування австрійсько-молдовсько-українського проєкту з розвитку системи добровільної пожежної охорони в Україні та Волині зокрема.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Нам потрібні затяжні дощі, – волинські аграрії
Наступна новина рф атакувала Одесу «Калібрами»: відомо про 3 загиблих і 13 поранених. ФОТО
Останні новини
Схожі новини