Волинські рятувальники знову поїхали розміновувати території Донеччини і Харківщини

Волинські рятувальники  знову поїхали розміновувати території Донеччини і Харківщини

20 грудня волинські рятувальники вирушили на північні й східні рубежі держави, аби продовжити розміновування деокупованих територій на Донеччині та підкріпити сили піротехніків на Харківщині.

Як розповіли в преслужбі ДСНС Волині, відділення волинських піротехніків на чолі з лейтенантом служби цивільного захисту Максимом Більцем прямує в Краматорський район на Донеччині, аби замінити там своїх колег, які працюють над розмінуванням.

Нагадаємо, з квітня волинські сапери позмінно несли службу на Чернігівщині, а згодом – на Донеччині, де велися активні бойові дії. На цих територіях вони знешкоджують боєприпаси та здійснюють розмінування територій. Одночасно на Харківщину для медичного забезпечення піротехнічних розрахунків, які працюють на звільнених територіях, вирушили співробітники Аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС України у Волинській області.

З рятувальниками зустрівся начальник Головного управління ДСНС України у Волинській області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук. Він упевнився, що волиняни належно укомплектовані необхідними засобами і спорядженням, у тому числі й для несення служби за низьких зимових температур. Володимир Грушовінчук побажав рятувальникам легкої дороги, безпечної праці, а також висловив упевнення, що волиняни гідно впораються із поставленими завданнями.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вигідні ставки спорт онлайн в Україні
Наступна новина Судитимуть волинянина, який задушив пацієнта в реабілітаційному центрі
Останні новини
Схожі новини