Волинські вчителі початкових класів складатимуть ЗНО. Тестування відбудеться 29 лютого

Волинські вчителі початкових класів складатимуть ЗНО. Тестування відбудеться 29 лютого

79 вчителів початкових класів на Волині складатимуть незалежне тестування професійних компетентностей.

Про це йшлося 31 січня під час пресконференції, присвяченій проведенню ЗНО 2020, пише ІА «Волинські Новини».

Як зазначила завідувачка центру ЗНО Волинського ІППО Алла Корнейко, сьогодні, 31 січня, останній день реєстрації на сертифікацію вчителів.

«Це новинка в нашій освітній системі, другий рік ми проводимо пілотування ось цієї реформаційної новації. У сертифікації можуть брати участь вчителі лише початкової школи», – розповіла Алла Корнейко.

Вона відзначила, що цьогоріч Волинський ІППО має квоту на 76 місць. Попри те, що квота збільшилася, її заповнили набагато швидше, адже минулого року квоту на 39 місць заповнювали дуже довго.

«Наші педагоги, які зареєструвалися, надсилають паперові комплекти документів до регіонального центру. Наразі 15 комлектів не надійшло, але ще є час. Наші вчителі виходитимуть на перше випробування – незалежне тестування професійних компетентностей, тобто те, що називають ЗНО для вчителів. Минулого року це стало своєрідною сенсацією», – поінформувала Алла Корнейко, додавши, що тестування вчителів відбудеться 29 лютого.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Росії виявили перші два випадки захворювання на китайський коронавірус
Наступна новина В усіх луцьких школах оголосили карантин
Останні новини
Схожі новини