Волинські волонтери допомагатимуть військовим на Сході

Волинські волонтери допомагатимуть військовим на Сході

Волонтерський центр «Серце патріота», вже вкотре разом із небайдужими волинянами, зібрали чергову гуманітарну підтримку для військових, які боронять кордони України на сході нашої держави.

Читайте також: На Волині псевдоволонтер збирав гроші з липовими документами

Про це повідомляє «Під Прицілом».

Відремонтований джип, вживана техніка, маскувальні сітки, продуктові суміші, смаколики, м’ясні вироби, кава, чай – це далеко не весь перелік речей, які везуть волонтери на чолі із депутатом Луцької міської ради Сергієм Балицьким

Читайте також: З фаєрами і піснями: у центрі Луцька гучно одружилися атовець і волонтерка. ФОТО. ВІДЕО

«Їдемо у 14-ту бригаду. Якраз їм передаємо джипа, що майже рік не могли зремонтувати. Але знайшли комп’ютерника з Турійська, і він дав йому друге життя. Тепер машина чудово заводиться і, думаю, ще добре послужить нашим бійцям. Дуже важко організувати ремонт автомобілів, які передають військові із передової. А цього вони потребують найбільше. Ремонт джипа допоміг зробити Сергій Приходько, його друзі і громада Ковельщиини», – розповів Сергій Балицький. 

Читайте також: Луцькі волонтери закривають проект «Соціальний контейнер» через тиск чиновниці

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волиняни зможуть платити менше за операції на серці
Наступна новина Американець зняв відео про лимон, яке подивилися шість мільйонів разів
Останні новини
Схожі новини