Волинські волонтери повезли для бійцям АТО майже 100 відер вареників

Волинські волонтери повезли для бійцям АТО майже 100 відер вареників

Волонтери Волинської облорганізації Української спілки ветеранів Афганістану повезли чергову партію допомоги бійцям у зону АТО.

Про це IA ZIK повідомили у прес-службі волинського «Укропу».

Крім смаколиків, волонтери везуть продукти харчування, одяг, взуття, адресні посилки, дизельні станції, антифриз та навіть новорічні подарунки.

«Вони заїдуть до волинян, які дислокуються від Світлодарської дуги та Новолуганська до Мар’їнки, Авдіївки і Маріуполя. На зворотному шляху ми заберемо техніку з передової, яка потрапила під обстріл і будемо її ремонтувати», – розповідає голова Волинської організації Української Спілки ветеранів Афганістану Григорій Павлович.

За словами Павловича, у дорогу вирушили 5 волонтерів із обласної спілки ветеранів Афганістану, які вже 4 роки здійснюють поїздки на передову. Один із них Василь Пристайчук каже: за ці роки вже збилися з рахунку скільки поїздок здійснили в зону АТО.

«Раніше їздили чи не щотижня. Зараз трохи рідше. Але ще після 20 поїздки я кинув рахувати. Ми веземо ласощі на будь-який вибір, є навіть олів’є та торти. Намагаємося заїхати в кожен підрозділ, де дозволяє ситуація. Крім того, ми веземо 99 відер вареників, як нам передали діти зішкіл Любомля. Найголовніше, що хлопці чекають на нас і знають, що ми їх не полишаємо», – каже Василь Пристайчук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Студенти хочуть ПриватБанк
Наступна новина Курс валют на 5 лютого: долар і євро знову подорожчали
Останні новини
Схожі новини