Волинських прикордонниць привітали з Міжнародним днем боротьби за права жінок та миру

Волинських прикордонниць привітали з Міжнародним днем боротьби за права жінок та миру

Напередодні свята слова подяки за сумлінну і самовіддану службу та щирі вітання від командування приймали військовослужбовиці та працівниці Волинського прикордонного загону.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

«На наші плечі сьогодні лягло важке випробування та поставило, як перед чоловіками, так і перед жінками, ті самі завдання – боротися, допомагати та захищати. Кожна з вас на своєму місці виконує важливу справу і робить свій внесок в надійну охорону та оборону державних рубежів України. Наші посестри зараз перебувають у зоні активних дій, протистоять ворогу та рятують життя побратимів. Часто вам доводиться жертвувати сімейним затишком, зустрічами з близькими та рідними. Тож бажаємо вам міцного здоров'я, незламності духу та якнайшвидшої Перемоги. Дякуємо, що стоїте поряд!», - зазначило керівництво загону.

За високі досягнення у службі, сумлінну працю та бездоганне виконання службових обов’язків прикордонниць та працівниць нагородили грамотами та подяками.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькому районі сталася ДТП з п’ятьма постраждалими
Наступна новина На Волині планують висадити 50 га обліпихи
Останні новини
Схожі новини