Волинській чиновниці, яка вимагала хабар, оголосили підозру. Її хочуть взяти під варту

Волинській чиновниці, яка вимагала хабар, оголосили підозру. Її хочуть взяти під варту

Затриманій на одержанні 1500 доларів США неправомірної вигоди чиновниці Волинської ОДА повідомили про підозру.

Про це інформує прокуратура Волині у фейсбуці.

За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури начальнику одного з управлінь Волинської обласної державної адміністрації повідомлено про підозру у вимаганні й одержанні 1500 доларів США неправомірної вигоди (ч.3 ст. 368 КК України). У таку суму, вважають слідчі, посадовиця оцінила своє сприяння підприємцю у перемозі в конкурсі на перевезення пасажирів на внутрішньообласному приміському маршруті.

Затримали чиновницю 10 березня 2021 року під час одержання неправомірної вигоди працівники Управління стратегічних розслідувань у Волинській області спільно зі слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції в області.

Прокурори клопотатимуть про обрання посадовиці запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, у лютому 2021 року на хабарництві викрили посадовців державного підприємства «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» облдержадміністрації.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Живу заради доньок». Волинянка, яка роками бореться з раком, потребує допомоги
Наступна новина «Портретація». Музей Корсаків запрошує на виставку Бориса Фірцака
Останні новини
Схожі новини