Волинський футболіст відмовився грати в Росії за майже 2 мільйони євро

Волинський футболіст відмовився грати в Росії за майже 2 мільйони євро

Волинянин Артем Федецький поділився своїми роздумами щодо збірної України та можливості виступати за клуби країни-агресора.

Інтерв’ю зі спортсменом записало видання «FootallHub».

«Збірна України – це для мене все. Це – все життя», – констатував Федецький. Він вважає, що за збірну повинні грати футболісти з українською душею й українським серцем.

Також Артем розповів про своє буденне життя у Німеччині, де він нині знаходиться без сім’ї. Встиг футболіст й пожартувати про Шацькі озера, футбольне суддівство й свої приїзди до Луцька.

Волинянин вважає, що стояти осторонь політики зараз не можна. «Політика у нашій країні зараз така, що вона пересікається з будь-якою галуззю, як не крути. Деякі футболісти, які їздили грати в Росію, кричать, що «спорт внє палітікі». Вибачте, будь ласка, але такого не буває. Це ж стосується й артистів, які виступають у Росії», – різко зазначив Федецький.

На запитання журналіста, про те, чому ж сам не перейшов у один з московських клубів, волинянин відповів:

«Я можу сказати, яку зарплату пропонували. 1,8 мільйона євро за сезон. Але, ти розумієш, все що коїться в країні і хто замутив цю кашу... Розвиток кар’єри для мене в Росії не можливий і не припустимий», – сказав футболіст.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинський «Пан Курчак» перевірить єврокомісар
Наступна новина У Шацькому національному парку провели змагання з риболовлі. ФОТО
Останні новини
Схожі новини