Волинський хоспіс «переїжджає» у Боголюби. ВІДЕО

Волинський хоспіс «переїжджає» у Боголюби. ВІДЕО
Джерело фото: скріншот з відеосюжету

Волинська обласна лікарня «Хоспіс» для важкохворих невдовзі змінить місце розташування. 

Нині заклад діє у одному з приміщень обласного онкодиспансеру, йдеться у сюжеті «12 каналу».

Колись саме у цій двоповерховій будівлі хворі отримували хіміотерапію. За словами головного лікарня диспансеру Юрія Малімона, нині постала необхідність відновити цей корпус. На реконструкцію вже виділили гроші, які потрібно освоїти до кінця року.

Через те, що «Хоспіс» потрібно перебазувати, його працівники незадоволені. Вони вважають, що заклад розформують, тому організували збори колективу. За словами цих людей, «Хоспіс» мають об’єднати з обласною клінічною лікарнею і оселити хворих у одному з її корпусів у Боголюбах, що неподалік від Луцька.

«Обіцяли нас перенести як лікарню. Потім як відділення, потім взагалі розкидати нас по поверхах, палатах. Таких лікарень мало, вони мають підтримуватись або розширятись, але не розкидатись», – виступила медсестра Лідія Ковальова.

Працівники «Хоспісу» розповідають, що робота з їх пацієнтами потребує спеціальних умов, тому переживають, бо невідомо, чи будуть вони у новому місці. 

На збори прибув головний лікар обласної клінічної лікарні Іван Сидор. Він запевнив, що «Хоспісу» є куди переселятись, і що для належного лікування пацієнтів створять всі умови, зокрема, буде достатньо палат.

Впродовж дво-трьох днів працівники створять свою ініціативну групу, яка поїде оглядати нове приміщення у Боголюбах.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині у 21 медпункті відключили тепло
Наступна новина Кава за гривню, стейк - за 3,55. Показали перше меню ресторану «Корона Вітовта». ФОТО
Останні новини
Схожі новини