Волинський нардеп готовий взяти на поруки активіста, який, обороняючись, вбив нападника

Волинський нардеп готовий взяти на поруки активіста, який, обороняючись, вбив нападника

Волинський народний депутат Ігор Гузь (на фото) повідомив, що готовий взяти на поруки активіста Сергія Стерненка, який, захищаючись, вбив нападника.

Нагадаємо, 25 травня на Стерненка в Одесі напали двоє молодиків. Під час зіткнення він отримав ножове поранення у руку. Один із нападників утік, але згодом був затриманий, і нині у справі проходить як свідок. Іншого Стерненко поранив смертельно. І тепер поліція розслідує це убивство, як умисне.

«Перебіг подій, які пов'язані з одеським активістом Сергієм Стерненком мають декілька чітких висновків: - українська владна машина готова прикривати явного сепаратиста Труханова, натомість, не готова стати на захист молодого хлопця, який кидає виклик сепаратистам; - усім здоровим силам потрібно активізувати дії щодо легалізації вогнепальної зброї», – написав Ігор Гузь в Facebook.

«Принцип захисту себе та своєї родини перед злочинцем є першоосновою, все інше - вторинне. Активні громадяни повинні зробити все можливе, аби Сергій був на волі і продовжив свою громадсько-політичну діяльність в Одесі. При необхідності, готовий взяти Сергія на поруки», – додав він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як небайдужі волиняни допомагали сільському голові, який втратив майно через пожежу. ФОТО
Наступна новина За тиждень луцьких медійників «продали» на майже 15 тисяч гривень
Останні новини
Схожі новини