Волинський обласний центр зайнятості співпрацюватиме з медиками

Волинський обласний центр зайнятості співпрацюватиме з медиками

Волинський обласний центр зайнятості працюватиме задля задоволення кадрових потреб обласної медицини.

У середу, 4 березня, директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк та начальник управління охорони здоров’я Волинської обласної державної адміністрації Ігор Ващенюк підписали Меморандум про співпрацю, повідомляють у пресслужбі ВОЦЗ.

Сторони об’єднують свої зусилля задля оперативного добору працівників, відповідно до потреб та вимог Управління. Волинський обласний центр зайнятості зобов’язався оперативно визначати поточну та перспективну потреби Управління у кадрах; здійснювати професійне навчання осіб, зокрема за ваучерами, які видають для підтримання конкурентоздатності осіб на ринку праці; надавати інформаційно-консультаційні послуги з добору та працевлаштування кадрів.

«Ми розуміємо, що в обласній медицині є вакантні місця, які потребують заміщення. У вас є реальна потреба в кадрах – у нас є не менш реальна можливість її задовольнити. Раніше ми не працювали по ваучерах у напрямку підготовки медсестер, але впевнені, що така форма роботи дасть позитивні результати. Ми хочемо максимально вам допомогти, працюючи пліч-о-пліч», – зазначив Роман Романюк.

 

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні – шість підозр на новий коронавірус, – МОЗ
Наступна новина У Луцьку на семи вулицях тимчасово не буде світла
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні