Волинський поліцейський вкрав дитину за грошову винагороду

Волинський поліцейський вкрав дитину за грошову винагороду

Інспектору взводу охорони фізичних осіб Управління поліції охорони повідомлено про підозру у вчиненні вищезазначених кримінальних правопорушень. 

Про це інформує прес-служба поліції Волині.

Як встановлено слідством, правоохоронець за грошову винагороду, діючи в інтересах  іноземного громадянина, який є батьком малолітнього, перебуваючи у місті Володимир-Волинський, наніс тілесні ушкодження бабусі дитини, яка від отриманих ударів втратила свідомість, та скориставшись цим викрав її онука, якого в подальшому за попередньо обумовлену матеріальну винагороду передав невстановленим особам, які представилась родичами та знайомими батька дитини.

Слідчим відділом прокуратури Волинської області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом викрадення малолітньої дитини та нанесенні легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткотривалий розлад здоров'я, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 125, ч. 2 ст. 146 КК України.

На даний час, вирішується питання про застосування запобіжного заходу та відсторонення правоохоронця від посади.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Фігуристка з Канади врятувала собаку, яку виростили на забій
Наступна новина У Шацьку п'яний чоловік з сокирою в руках шукав дочку у сусідів, - ЗМІ
Останні новини
Схожі новини