Волинський центр зайнятості підбив підсумки роботи за 2018 рік. ВІДЕО

Волинський центр зайнятості підбив підсумки роботи за 2018 рік. ВІДЕО
Всередині волинського обласного центру зайнятості (скріншот з відеосюжету)

За 2018 рік кількість безробітних на Волині зменшилась на 4,2 відсотки.

Про це заявив керівник Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк під час прес-конференції, йдеться у сюжеті Sfera-TV.

Також кількість отримувачів допомоги з безробіття скоротилася на 7,8%. Роман Романюк зауважив, що більшість шукачів роботи мають вищу освіту. 

«Вищі навчальні заклади, на мою думку, сьогодні перетворились на бізнес-структури, які швидше, напевно, заробляють кошти на студентах, ніж реально працюють для задоволення потреб ринку», – вважає він.

Директор обласного центру зайнятості розповів, що нині популярністю користується професійне навчання, яке допомагає безробітним стати кваліфікованими працівниками. Велику частину населення Волині намагаються охопити профорієнтаційними послугами.  

Також Роман Романюк нагадав про рекрутинг, який запровадили у 2018 році та проекти «Успішна громада» і «Територія майстерності». Поміж підсумків та досягнень розповіли і про нововведення. Зокрема, з січня 2019 року в усіх центрах зайнятості України розпочинають роботу кар’єрні радники – такі спеціалісти працюватимуть і на території Волині.

Більше – у сюжеті.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Громада храму на Ківерцівщині проголосувала за перехід у нову церкву, - ЗМІ
Наступна новина Хмарно і без опадів: якою буде погода у Луцьку 3 лютого
Останні новини
Схожі новини