Волинський журналіст заявив, що йде у мери Ковеля

Волинський журналіст заявив, що йде у мери Ковеля
Ігор Чайка

Журналіст із 30-річним досвідом Ігор Чайка – корінний ковельчанин – вирішив боротися за посаду голови Ковельської територіальної громади.

Про це повідомив сам Чайка у відеоролику «Чому я йду на вибори», який опублікував у соцмережі Facebook на офіційній сторінці.

«Моя професія дає мені глибоке розуміння  процесів, які відбуваються і які для багатьох часто лишаються не такими очевидними. Тому знаю, де і в чому прагну кардинальних змін. Друге місто в області за наповненням бюджету, потужний логістичний центр, українські транспортні ворота у Східну Європу повинне мати належний вигляді й відповідний план розвитку», – каже Ігор Чайка. 

«Іду в мери, бо Ковель – мій дім, а не бізнес-проєкт за людські гроші. Бо хочу прозору та відповідальну владу, щоб ковельський бізнес розвивався, щоб за бюджетні кошти роботи виконували ковельські компанії, щоб створювалися нові робочі місця, щоб якісно, а головне прозоро, ремонтувалися дороги та двори. Відкрите врядування повинне стати фішкою Ковеля, щоб кожен житель громади міг звернутися до самоврядців напряму і без зайвої бюрократії», – додав він.

 
ІДУ В МЕРИ КОВЕЛЯ! ІГОР ЧАЙКА

ІДУ В МЕРИ КОВЕЛЯ! Запитаєте, для чого це мені? Бо я – Ігор ЧАЙКА – корінний ковельчанин, який любить своє місто! Він – мій дім, а не бізнес-проєкт за людські гроші. Наш Ковель давно потребує змін! За 30 років у журналістиці я бачив різну владу і з різних ракурсів. Щоразу, як і ви, йдучи на вибори сподівався, що зміни будуть. Та марно! Тепер я зважився на кардинальний крок. Ви зі мною? Мені потрібна ваша підтримка, і у нас стане сил зробити Ковель і громаду відкритими, а чиновників – відповідальними. У нас все вийде! #місцеві_вибори_2020 #Ковельська_ОТГ #Ігор_Чайка #мер_Ковеля #вибори_Ковель

Posted by Ігор Чайка - офіційна сторінка on Wednesday, 9 September 2020

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина М'ясоїди, у Луцьку запрацювала ще одна М'ясна лавка «Забіяка&Забіяка»
Наступна новина У працівника «UA: Волинь» знайшли коронавірус. Новини на каналі тимчасово не виходитимуть
Останні новини
Схожі новини