У працівника «UA: Волинь» знайшли коронавірус. Новини на каналі тимчасово не виходитимуть

У працівника «UA: Волинь» знайшли коронавірус. Новини на каналі тимчасово не виходитимуть
Фото ілюстративне

У Волинській філії «Суспільного» підтвердили випадок захворювання на коронавірус в одного із працівників. Тому на період з 9 до 22 вересня філія змінила режим роботи: частина команди працюватиме дистанційно.

Працівник із COVID-19 перебуває на самоізоляції, як і всі члени команди, хто з ним контактував, йдеться у повідомленні Суспільного

«Досі вдавалось уникнути інфікувань, але вірус непередбачуваний, підступний, і нині маємо підтверджений випадок захворювання», – каже менеджерка Волинської філії Суспільного Людмила Гетманчук

Заїї словами, інфікований працівник зараз на лікарняному. Контактні особи на самоізоляції.

«Телевізійний ньюзрум переведений на дистанційну форму роботи. У терміновому порядку відповідні служби проведуть повну дезінфекцію приміщень філії», – запевнила Людмила Гетманчук.

Щоб не допустити спалаху інфекції, вирішили перевести на дистанційний режим телевізійну команду новинарів філії, а отже, призупинити виходи інформаційних випусків на телеканалі «UA: ВОЛИНЬ». 

«До 22 вересня маємо новий алгоритм роботи філії. Зокрема, не виходитимуть в ефір телевізійні новини, натомість готуватимемо рухомий рядок про основні події краю та короткий інформаційний випуск на радіо. Діджитал переходить на дистанційну форму роботи», – розповів продюсер Волинської філії Костянтин Лоцман.

За його словами, в ефірі залишаються телевізійна програма «Тема дня» і радіопередачі «Ранковий навігатор» і «Радіодень».

«Протягом двох тижнів ефіри будуть без гостей у студії. Спілкування зі спікерами відбуватиметься за допомогою телефонного зв’язку, а також скайпом», – каже Костянтин Лоцман.

Команда «Суспільного Волині» інформуватиме про важливі події, що відбуваються в області через спеціальний телевізійний новинний рухомий рядок, в ефірі UA: Українське радіо Луцьк, на діджитал-платформах – сайті vo.suspilne.media та сторінках у соцмережах.

Нагадаємо, станом на ранок 9 вересня на Волині підтвердили у 6 015 людей.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинський журналіст заявив, що йде у мери Ковеля
Наступна новина На сесії Волиньради хочуть обговорити проблеми озера Світязь
Останні новини
Схожі новини