Волинським бізнесменам розповіли, як розвинути свою справу

Волинським бізнесменам розповіли, як розвинути свою справу

У Луцьку в міському центрі зайнятості зібралися бізнесмени Волині, які вирішили оновити свої знання із просування власної справи.

18 липня в обласний центр приїхала засновник бізнес-спільноти львівського Міжнародного клубу лідерів та підприємців JCI Business Lviv Оксана Винницька.

«Перший» вирішив дізнатися, що ж присутні очікують від зустрічі.

Сергій Нижник, Торговий дім «Тигрес»:

«Я вперше на такому заході. А сюди прийшов, аби нагадати для себе забуте. Цей тренінг безпосередньо пов’язаний із продажем, а я працюю в цій сфері, тому, як то кажуть, «повторение – мать учения». Думаю, цікаво буде послухати».

Вікторія Зелінська, кав’ярня-пекарня «Франсуа»:

«Ми прийшли для того, аби почути щось нове. Тут зібралися підприємці, які шукають для себе свіжі ідеї в бізнес-плані. Можливо, це нас дасть якийсь поштовх у своїх справах».

Юлія Мацон, «Тигрес»:

«Хотілося би більше дізнатися про психологію продаж. Власне, як збільшити прибуток у своєму магазині, щоб продати якомога більше». 

Наталія Дмитренко, фабрика моди «LiLus»:

«Цей бізнес-ланч мене зацікавив, адже тут розповідатимуть все по моїй роботі. Я дуже багато всього знаю, але оновити свої знання варто».

Володимир Якимчук, ресторація болгарської кухні «Чевермето»:

«Тренер звучить як психолог для продаж. Мені цікаво почути професіоналів, які зараз підкажуть, як правильно рухатися далі». 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Насолода: показали красу та гордість «Цуманської пущі». ФОТО
Наступна новина Модель з Луцька чекає дитину від відомого футболіста. ФОТО
Останні новини
Схожі новини