Волинським ОТГ виділили на розвиток інфраструктури понад 100 млн гривень

Волинським ОТГ виділили на розвиток інфраструктури понад 100 млн гривень

Кабінет міністрів України розподілив кошти для розвитку інфраструктури об'єднаних територіальних громад між регіонами країни. Проте волинські чиновники закликають місцеві ОТГ швидше використовувати кошти, щоб встигнути до кінця року.

Про це інформував директор департаменту фінансів Волинської обласної державної адміністрації Ігор Никитюк під час оперативної наради в голови облдержадміністрації, передає ІА Волинські новини.

«Відповідно до розпоряджень Кабміну, субвенції на розвиток інфраструктури ОТГ в 2018 році розподілені. Для Волині обсяг фінансування становить 106,4 мільйона гривень», - розпові Никитюк. Та додав, що погодження – довготривалий процес, тому інфраструктурі проекти необхідно подавати якнайшвидше.

«Попри те, що на Волинь передбачили фінансування, є проблеми з порядком використання коштів. Адже переліки погодження проектів розглядатимуть в Мінрегіонбуді до 2 місяців. Тому прошу громади прискоритися з погодженнями, аби їх вчасно отримати та зробити всі необхідні роботи, поки є сприятливі погодні умови», - закликав посадовець.

Фото ілюстративне

Джерело: Днепр Час


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відомий бізнесмен проведе відкриту лекцію
Наступна новина Журналісти показали масштаби оборудок з волинською землею. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини