Волинським школам рекомендують відновити навчання

Волинським школам рекомендують відновити навчання

З початком війни в Україні освітній процес був тимчасово призупинений. Для дітей були організовані двотижневі канікули. Наразі Міносвіти рекомендує відновити навчання в тих регіонах нашої країни, де ситуація стабільна.

За словами начальниці управління освіти і науки облдержадміністрації Людмили Плахотної, наразі на Волині напрацьовуються пропозиції щодо організації навчального процесу, – повідомляє пресслужба ОДА.

«Ми плануємо організувати віддалену форму навчання з елементами дистанційного навчання. Педагоги даватимуть завдання та прийматимуть виконанні роботи. Адже не рекомендується сильно навантажувати мережу Інтернет. Педагогічні колективи на місцях самостійно вирішуватимуть як організувати навчання», – зазначила головна освітянка області

Нагадаємо, з понеділка, 14 березня, у школах Володимир-Волинської громади після вимушених двотижневих канікул відновлюється навчання, проте поки що у дистанційній формі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні за Україну загинув волинянин
Наступна новина Окупанти нанесли авіаудар по дитячій лікарні в Маріуполі. Ймовірно, постраждав ще й пологовий
Останні новини
Схожі новини