Волинський нардеп - про можливу зміну виборчого законодавства

Волинський нардеп - про можливу зміну виборчого законодавства

Народний депутат Ігор Гузь готовий до можливого запровадження нової виборчої системи із відкритими регіональними списками, адже намагається активно висвітлювати свою діяльність та публічно звітувати не тільки перед виборцями свого мажоритарного округу.

Про це він розповів під час прямого ефіру для інтернет-видання «БУГ,  у п’ятницю, 18 грудня.

Нагадаємо, Верховна Рада 7 листопада в першому читанні прийняла проект виборчого кодексу, який передбачає нову виборчу систему із відкритими списками та висуванням кандидатів від цілих регіонів, які здебільшого відповідають межам областей України.

Ігор Гузь пояснив, що готовий балотування і за таких обставин, адже про його роботу знають мешканці різних куточків Волині, а не тільки Прибужжя.

«Я спокійний за це. 5 років тому балотувався у «ковельському» виборчому окрузі. Тоді об’їхав всі села, мене люди там знають. Живу в Луцьку, працював у міській раді, в обласній раді. Тому знаю Луцьк, і лучани знають мене. Трошки менше - «маневицький» та «горохівський» округи. Але в мене немає сумнівів, що мою публічну діяльність волиняни загалом знають», - відзначив депутат.

Прес-служба народного депутата України

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Від старого до малого: як у Луцьку бігали у новорічних костюмах. ВІДЕО
Наступна новина Львівський поет Юрій Руф презентував лучанам поетичну збірку «Вектор протидії»
Останні новини
Схожі новини