Волинський нардеп вручив державну відзнаку майору, який був в пеклі Іловайська

Волинський нардеп вручив державну відзнаку майору, який був в пеклі Іловайська

Народний депутат Ігор Гузь нагородив грамотою Верховної Ради Олександра Кондисюка - уродженця Нововолинська, майора Збройних Сил України, учасника Операції Об’єднаних Сил (раніше АТО – ред.), заступника військового комісара територіальної оборони Нововолинського об’єднаного районного військового комісаріату оперативного командування «Захід».

Вручення державної відзнаки «За заслуги перед Українським народом» відбулося сьогодні під час урочистих заходів у шахтарському місті до Дня Конституції України.

«Це людина, яка пройшла пекло в зоні АТО. Без сумніву, що кожен із нас повинен пам’ятати кожного бійця, який пройшов пекло. Пам’ятати для того, щоб ми сьогодні мали можливість відзначали День Конституції. Голова Верховної Ради Андрій Парубій підписав документ та доручив мені вручити», - зауважив Ігор Гузь, вітаючи Олександра Кондисюка з нагородою та усіх нововолинців з державним святом нашої країни.

Олександр Анатолійович Кондисюк з 2000-го був на службі в 51-ій окремій механізованій бригаді. Захищав кордони України на Донбасі з квітня 2014 року. Був у самому пеклі боїв за Іловайськ. Потрапив у полон.

Наприкінці 2014-го його звільнили. Після полону пішов одразу служити у військкомат. Очолює міську спілку ветеранів АТО, захищає інтереси побратимів та опікується родинами загиблих Героїв. Активно співпрацює з громадською організацією "Незламні нововолинці". Разом з дружиною виховують троє дітей.

Прес-служба народного депутата


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили програму фестивалю урбан-мистецтва в Луцьку
Наступна новина Українці побачать найдовше місячне затемнення в цьому столітті
Останні новини
Схожі новини