Волинський нардеп про повернення місту Володимир-Волинський історичної назви

Волинський нардеп про повернення місту Володимир-Волинський історичної назви

Народний депутат України Ігор Гузь висловив своє бачення щодо повернення місту Володимир-Волинський історичної назви. Про це він розповів у коментарі для журналіста Інтернет-видання «Володимирмедіа».

«Я – за повернення місту історичної назви. Вважаю, це було б правильним рішенням. Однак, потрібно грамотно підготуватись. Провести широкі громадські обговорення, вивчити усі питання і максимально продумати як мінімізувати проблеми людей, що можуть виникнути після перейменування. А відповідне рішення буде приймати Верховна Рада на підставі звернення міської ради. Зазначу, ще одному місту в Україні - Переяславу-Хмельницькому - громада теж вирішила повернути історичну назву. І нічого страшного не сталося. Головне - грамотний підхід, і все буде добре», - зазначив депутат.

Наразі у соцмережах з ініціативи місцевої молоді триває активне обговорення теми щодо повернення історичної назви місту.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькому магазині неповнолітні з прилавку поцупили випивку
Наступна новина Курс валют на 22 червня: долар та євро суттєво подешевшали
Останні новини
Схожі новини