Волинського атовця посмертно нагородили орденом від Президента

Волинського атовця посмертно нагородили орденом від Президента
Джерело фото: Фейсбук

Голова Камінь-Каширської районної адміністрації вручив державну нагороду батькам загиблого учасника російсько-української війни Сергія Цепуха.

Вручення відбулось сьогодні, 19 листопада, йдеться на сторінці «Повітряне командування Схід» у Фейсбук.

Указом Президента України №316/2018 від 11 жовтня 2018 року "За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України", Сергій Цепух нагороджений орденом «За мужність» III ступеня посмертно. 

Старший сержант Сергій Цепух, що народився на Волині у селищі Видерта, проходив службу в центрі управління та оповіщення повітряного командування «Схід» у Дніпрі. Під час участі в операції Об’єднаних Сил Сергій виконував обов’язки за посадою фельдшера у 28-й окремій механізованій бригаді на Донеччині. 9 серпня 2018 року на околиці міста Мар’їнка, під час несення служби на спостережному пункті, старший сержант Цепух загинув від ворожої кулі снайпера.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Посеред Луцька загубилася 81-річна бабуся. ФОТО
Наступна новина У центрі Луцька - виставка потужної сільгосптехніки від «Волинської фондової компанії». ФОТО
Останні новини
Схожі новини