Волинян попереджають про ожеледицю та мокрий сніг

Волинян попереджають про ожеледицю та мокрий сніг

На території Волині 26 листопада синоптики прогнозують про небезпечні метеорологічні явища: ожеледицю та мокрий сніг.

Як поінформували в обласному центрі з гідрометеорології, в області оголосили І рівень небезпечності (жовтий), – пише Суспільне.

Упродовж дня в області буде хмарна погода з проясненнями, вдень йтиме невеликий сніг, мокрий сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, подекуди пориви 15-20 м/с. Температура повітря в Луцьку вдень буде сягати від нуля до двох градусів морозу, в області — від трьох морозу до двох градусів тепла.

Синоптики прогнозують, що невеликий сніг і мокрий сніг, а також ожеледицю, волинянам слід очікувати впродовж наступного тижня.

Водіїв просять обирати помірну швидкість, дотримуватись дистанції на дорозі та за можливості утримуватися від використання автомобіля. У разі виникнення ускладнень проїзду чи інших надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення області волиняни можуть звертатися на цілодобову гарячу лінію дорожників за номером +38 067 400 60 80.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Блокада на кордоні: чому неможливо виконати вимоги польських протестувальників
Наступна новина Волинським тероборонівцям передали 50 квадрокоптерів, які допомагатимуть нищити окупантів
Останні новини
Схожі новини