Волинян закликали зробити сюрприз доньці загиблого захисника

Волинян закликали зробити сюрприз доньці загиблого захисника

У Волинській області триває реалізація проекту Діти Небесного Легіону, в рамках якої всі бажаючі можуть зробити подарунок дитині українського захисника.

Організатори повідомили ще про одну дитину.

Для допомоги потрібно звертатися за цими контактами: (050) 973-44-84; (098) 948-14-50.

Свій сьомий День народження вже за кілька днів зустріне Даринка Гіль. Її батько – захисник України Гіль Юрій Сергійович мобілізований у лютому 2015 року, був старшим солдатом в 15-му окремому мотопіхотному батальйоні, загинув 3 травня 2015 року, підірвавшись у БРДМ-2 на закладеному фугасі по дорозі біля с. Катеринівка Попаснянського р-ну Луганської обл. Дружина Любов Анатоліївна лишилася одна з чотирма дітьми на руках, найстаршим із яких на той час виповнилося лише 5 років.

Цієї осені Даринка пішла вже до першого класу місцевої школи, тож тепер вона може цілком задовільнити свій інтерес до науки. Минулого року ми уже писали, що донька загиблого Героя дуже захоплюється розміщенням планет, побудовою космосу, і ця допитливість просто не могла не тішити її матусю. Дівчинка любить писати та малювати, а зі шкільних предметів їй до вподоби математика. Окрім того, наша іменинниця залюбки відвідує заняття з хореографії. Любить співати, а її улюблений виконавець – Дзідзьо, якого дівчинка дуже хотіла б коли-небудь побачити.

Про свою донечку мама говорить, що це дитина-янголятко, маленьке сонечко і щира потіха. Даша (саме так вона хоче, щоб її називали) дуже спокійна, безмежно любить своїх сестричок та братика, слухається старших, ніколи не сумує, не кричить і не свариться, життєрадісна та дуже самостійна як для свого віку. А ще вона велика фантазерка, її уяві може позаздрити кожен. Так, не кожна маленька дівчинка може мріяти стати учителем з боксу (!!!), або, як варіант, крутим поліцейським.

Як і всі дітки, наша маленька дзиґа любить дивитися мультфільми. Серед найулюбленіших «Ніндзяго», «Елвін і бурундуки», «Тоботи» (про трансформерів) та «Губка Боб». Також частенько переглядає різні передачі про живу природу загалом і про тварин зокрема.

Раніше Даша захоплювалася кіньми та поні. Вона навіть колекцію збирала з іграшкових коників, і при нагоді завжди просила дідуся, щоби той її покатав верхи. Тепер же їй до вподоби більш древні, а точніше доісторичні тварини – динозаври. Це її нове захоплення, тому дівчинці дуже хочеться отримати на День народження у подарунок іграшкового динозавра з великими зубами. Не зайвими будуть і енциклопедії про цих прекрасних велетнів. А ще, іменинниця мріє мати живу тваринку у домі, зокрема хом’ячка, за яким вона б доглядала.

Дівчинка, частково завдяки своїм старшим братику Назару та сестричці Насті, уже знає гімн України, наш прапор, столицю та розрізняє українську символіку і предмети вбрання. Вони залюбки гортають разом улюблену книгу – енциклопедію України.

Даринка не по-дитячому розуміє суть війни, вона знає, де і як загинув її рідний татко. Одного разу вона сказала мамі: «Мамо, там війна. Діти, люди вони не мають, де жити. А як їм допомогти?» Її маленьке серце відчуває те, на що дорослі часто закривають очі. Даша щиро хоче, щоб ця війна скоріше скінчилася і в країні настав довгоочікуваний мир, та щоб усі люди були здоровими.

Зробити сюрприз дівчині може кожен, привітавши її з Днем народження на свій розсуд – а при потребі ми вам у цьому допоможемо! Наш контактний номер: 0509734484 та 0989481450. Інформація про батька дівчини є у Книзі пам’яті, деталі за посиланням.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Санкції не спрацювали: товарообіг між Росією та Україною почав зростати
Наступна новина Частина луцьких будинків залишилася без гарячої води
Останні новини
Схожі новини