Волинян запрошують до святкування Дня молоді

Волинян запрошують до святкування Дня молоді

Розмови з цікавими людьми, квести, кіноперегляди, поетично-музичний вечір та багато іншого чекає на всіх охочих уже наступного тижня в рамках ініціативи «Молодь дій!».

«Ці заходи відбудуться з нагоди всеукраїнського Дня молоді, який відзначається в останню неділю червня. Враховуючи реалії поширення коронавірусу, більшість з того, що ми запланували, відбудеться в онлайн форматі, або на відкритому повітрі з дотриманням всіх карантинних вимог.  До ініціативи доєдналися колеги з Володимира-Волинського, Ковеля, Рожищ. Тому, цікаві події чекають не лише луцьку молодь», - розповідає координаторка ініціативи, керівниця молодіжного центру YouthСфера Яна Романюк.

Назва ініціативи «Молодь дій» вибрана не дарма. Мета усіх її заходів – сприяти розвитку молоді та мотивувати їх до активного способу життя. Зокрема:

  • у Луцьку відбудеться квест YouthСфера (25.06); онлайн-зустріч із Тетяною Кідрук «Щоденники фулбрайтівської стипендіатки або чого шукати молоді у Сполучених Штатах (24.06); пізнавально-творча вечірка «Літо на вулиці» (26.06);
  • на володимир-волинську молодь чекає онлайн марафон «ЛАЙКНИ» (22 – 28.06) та живі міні-лекції на відкритому просторі (28.06);
  • рожищани матимуть змогу поспілкуватися з головою Рожищенської РДА Сергієм Шкодою під час неформальної зустрічі (26.06) та побачити онлайн-презентиацію результатів опитування «Почути молодь» (26.06);
  • квест «Дорогами Ковеля» (3.07);

Більше про заходи можна дізнатися на сторінці ініціативи у мережі Facebook.

Дрес-код усіх заходів наживо: захисна маска!

Ініціатива реалізовується молодіжним центром YouthСфера у співпраці з ГО «Креатив Студіо»; культурно-мистецьким центром; управлінням освіти, молоді та спорту Володимир-Волинської міської ради; ковельським молодіжний центром «Місто ідей»; молодіжним простором  міста Рожище «City Life»;  ГО «Озерний вітер» і за сприяння Управління туризму та промоції міста Луцької міської ради і проєкту «Волинь унікальна».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Приберіть непотріб!» Через купу сміття цукровий завод має претензії до Луцькради
Наступна новина У Луцьку зловили псевдоволонтера з Росії
Останні новини
Схожі новини