Волинянам нагадують, що лісові землі оподатковуються земельним податком

Волинянам нагадують, що лісові землі оподатковуються земельним податком
джерело фото: s.0372.ua

Головне управління ДФС у Волинській області інформує суб’єктів господарювання, що з 15.08.2018 року набрав чинності Закон України від 10.07.2018 № 2497-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України щодо стимулювання утворення та діяльності сімейних фермерських господарств».

Цим Законом внесені зміни до ст.273, відповідно до яких передбачається оподаткування земельним податком лісових земель, – повідомляють у ДФС Волині.

Cтавки земельного податку визначаються рішеннями місцевих рад. Після прийняття рішень та їх оприлюднення суб’єкти господарювання, в яких у користуванні є зазначені вище земельні ділянки, зобов’язані подати уточнюючи декларації з плати за землю (земельний податок).

Строк подання уточненої декларації у визначений законодавством термін.

В уточненій декларації для розрахунку сум земельного податку необхідно використовувати нормативну грошову оцінку одиниці площі ріллі по областях (наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 23.05.2017 №262).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Курс валют на 3 вересня: американський долар дещо подешевшав
Наступна новина Безліч цікавих локацій та подарунки гостям: як у Луцькому зоопарку святкували День знань. ФОТО
Останні новини
Схожі новини