Волинянам розповіли про особливості ЗНО цього року

Волинянам розповіли про особливості ЗНО цього року

Оцінювати знання випускників загальноосвітніх навчальних закладів, які хочуть вступати до вишів, почнуть 22 травня. ЗНО майбутні абітурієнти здаватимуть з 11 предметів, – ідеться у сюжеті Sfera-TV.

За словами Лариси Середяк , випускники зможуть подати документи одночасно до 7 навчальних закладів в електронному форматі. Наразі на Волині підготовлено 44 пункти тестування. Для того, аби пройти на пункт здачі ЗНО, потрібно мати з собою сертифікат, паспорт і запрошення-перепустку. Безпосередньо для написання завдань обов’язково мати при собі дві ручки чорного кольору. 

Окрім того, за словами Лариси Середяк, у кожній аудиторії буде спеціальне місце для особистих речей а на вході учасників обшукуватимуть за допомогою металошукача. Тож пронести різного роду шпаргалки не вдасться. До 15 червня вже будуть результати тестування і якщо когось результат не задовольнить, то протягом 5-ти днів  можна буде подати апеляцію.  Є свої особливості здачі ЗНО і для бажаючих вступити на магістратуру.

Бакалаври, аби мати доступ до здачі ЗНО, повинні мати з собою паспорт, документи про незакінчену вищу освіту, ідентифікаційним код та фотокартки  для документів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Попит зростає: на Волині може побільшати кас із продажу міжнародних квитків
Наступна новина Помер останній хлопчик із трьох, які постраждали у пожежі на Волині
Останні новини
Схожі новини