Волиняни добровільно здали у поліцію 142 одиниці зброї

Волиняни добровільно здали у поліцію 142 одиниці зброї

Протягом квітня на території Волинської області проводиться місячник добровільної здачі зброї під час якого громадяни мають можливість добровільно здати до органів поліції зброю, боєприпаси, вибухові матеріали та спеціальні засоби, які зберігаються незаконно та уникнути при цьому кримінальної відповідальності.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Від початку місяця жителі області здали до поліції 142 одиниці зброї, з яких дві – мисливської нарізної, 126 – мисливської гладкоствольної, 11 – нарізної армійських зв’язків, одну – холодної та дві – саморобної.

Також волиняни здали правоохоронцям 74 одиниці спецзасобів, а саме 43 газових пістолета та 31 пристрій травматичної дії.

Також поліцейські отримали 351 одиницю боєприпасів до вогнепальної зброї.

Місячник добровільної здачі зброї триватиме до 30 квітня.

Звертаємо увагу, що за зберігання вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин та пристроїв без передбаченого законом дозволу згідно з ст. 263 Кримінального кодексу України передбачена кримінальна відповідальність.

Санкція статті визначає покарання у вигляді позбавленням волі строком від трьох до семи років. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Буде багато шуму і все»: в УПЦ прокоментували можливе створення єдиної церкви в Україні
Наступна новина У Польщі в ДТП потрапив автобус з українцями. ФОТО
Останні новини
Схожі новини