Волиняни можуть отримувати рахунки за газ через смартфон

Волиняни можуть отримувати рахунки за газ через смартфон

Волиняни  можуть завантажувати рахунки у форматі PDF через чат-бот 7104ua Viber, подавати показання лічильника та оплатити за газ.

Відповідно до законодавства оплатити за газ потрібно до 20 числа щомісяця. Тоді в клієнта не буде нарахована пеня.  Зручно це  зробити за допомогою чат-боту. Про це повідомляє «Волиньгаз Збут».

Таке нововведення  дозволяє волинянам через свій смартфон постійно контролювати стан розрахунків за спожитий газ. А ще - забути про пеню.

Її, нагадаємо, відповідно до нових змін у Законі «Про житлово-комунальні послуги» споживач  зобов'язаний буде сплачувати в разі затримки платежів за послуги. Розмір пені не вище 0,01 % від суми боргу за кожен день прострочення.

«На Волині клієнти щодня дедалі частіше користуються мобільними застосунками та близько 9 тис використовують чат-бот 7104ua Viber. Сучасний формат спілкування компанії з клієнтом  через смартфон мобілізує споживачів, вчить оперативності та плануванню оплат за компослуги», - повідомив директор ТОВ «Волиньгаз збут» Микола Тищук.

Застосунок Viber – один із найпопулярніших серед  волинян. Приєднатись до чат-бота може кожен бажаючий. Потрібно сканувати  QR-код смартфоном  і вже там.

До слова, спосіб оплати за газ через Viber має ряд переваг. Зокрема, можливість миттєвої оплати з будь-якої точки світу в режимі 24/7, відсутність черг, звітність, простота оплати, безпека грошових операцій.

Ще за допомогою цього сервісу споживач також може передати показники за спожитий газ, переглянути поточний стан розрахунків, історію оплат і показань лічильника.

Для реєстрації клієнту треба  вказати номер особового рахунку та суму останнього платежу за газ (або номер лічильника газу). З деталями можна ознайомитися за посиланням.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Чевермето» відкрили новий ресторан у Ківерцях
Наступна новина Без швів: волинянка створила власний бренд одягу з вовни
Останні новини
Схожі новини