Волиняни отримали державні відзнаки. Список

Волиняни отримали державні відзнаки. Список

Голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко сьогодні, 1 березня 2021 року, вручив чотири державні нагороди волинянам, серед яких два лікаря, артистка та працівниця сільськогосподарського товариства.

Про це інформує Волинська ОДА.

Так, Указом Президента України за значний особистий внесок у розвиток культури і мистецтва, вагомі творчі здобутки почесне звання «Заслужений артист України» присвоєно:

  • Катерині Шпак – артистці драми Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка.

Почесне звання «Заслужений лікар України» Указом Президента України за значний особистий внесок у державне будівництво, зміцнення національної безпеки, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю присвоєно:

  • Ганні Колесник - завідувачу відділення малоінвазивної хірургії комунального підприємства «Луцька міська клінічна лікарня», докторові медичних наук;
  • Андрію Ягенському - завідувачу Волинського обласного центру кардіоваскулярної патології комунального підприємства «Луцька міська клінічна лікарня», докторові медичних наук.

А також почесне звання «Заслужений працівник сільського господарства України» отримала:

  • Любов Кравчук - головний зоотехнік сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Лище» Луцького району.

«Вітаю вас із високими нагородами. Бажаю вам і надалі процвітання та успіху у всіх починаннях. Нехай буде міцне здоров’я для підкорення усіх вершин. І величезне спасибі вам за те, що ви робите для нашої країни і для Волині», - сказав голова ОДА Юрій Погуляйко.

 3  

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині рятувальники почали відкачувати воду з підтоплених ділянок
Наступна новина Міністр Степанов провакцинувався від COVID-19 у прямому ефірі. Відео
Останні новини
Схожі новини