Волиняни попрощалися із загиблим Героєм Володимиром Сидляром

Волиняни попрощалися із загиблим Героєм Володимиром Сидляром

У неділю, 2 липня, Підгайцівська громада прощалася з Героєм Володимиром Сидляром, який віддав найцінніше - своє життя за кожного з нас, за Україну.

Житель села Пальче Підгайцівської громади, уродженець села Журавичі, 1980 року народження, Володимир Сидляр загинув 28 червня 2023 року в зоні бойових дій на Запорізькому напрямку, поблизу населеного пункту Червона Криниця від проникаючого осколкового поранення у тулуб.

У мужнього воїна залишилися мати, дружина, троє дітей. Його відвага та любов до рідної України буде прикладом для багатьох поколінь українців, для кожного з нас, - йдеться на фейсбук-сторінці Підгайцівської громади.

З болем у серці, на колінах, з Державними прапорами у руках, встеляючи шлях кортежу квітами, українці гідно зустріли мужнього воїна на рідній землі, у селі Пальче Підгайцівської громади.

Мешканці громади, побратими, керівництво громади, священнослужителі вшанували пам’ять Героя та велелюдною ходою під звуки духового оркестру проводжали його останнім земним шляхом який пролягав вулицями села Пальче до рідної домівки, до Свято-Покровської церкви та місцевого кладовища.

«Володимир Сидляр назавжди буде жити у пам’яті близьких як патріот, надійний побратим, мужній захисник, а у наших серцях він залишиться символом величі та незламності у жорстокій боротьбі за незалежність, за безпеку і мирне майбутнє для наших дітей», йдеться у дописі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині 74-річна жінка виростила «для себе» понад 400 кущів снодійного маку
Наступна новина Збирали гроші на ЗСУ: у Любомлі відбувся патріотичний випускний
Останні новини
Схожі новини