Волиняни продовжують масово палити суху траву

Волиняни продовжують масово палити суху траву
Фото Волинського ОУЛМГ

Попри заборону, волиняни продовжують масово спалювати суху траву.

Про це 22-го березня повідомило Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства. 

За 21 та 22 березня від працівників державної лісової охорони надійшло чимало повідомлень про загоряння сухої трави. Зокрема, поблизу Куклинського лісництва ДП «Маневицьке ЛГ» на землях громади орієнтовно згоріло 0,5 га.

На території Павлівської ТГ, вже згоріло більше 20 га трави. До гасіння залучали техніку та працівників лісгоспу. Також долучилися місцеві жителі. Вогонь прямував в бік села. Довелося відорювати і від лісу.

Також пожежа трапилась на сільськогосподарських паях площею 15 га, що на території Турійської громади, поблизу села Гаруша Ковельського району. Пожежу гасили до 30 людей.

Фото Волинського ОУЛМГ

Крім того, загорання трапилось на території Камінь-Каширської громади. Приблизна площа - 8 га. Задіяно працівників та техніку ДСНС, ДП «Камінь-Каширське ЛГ».

Крім того, ще одна пожежа трапилась на території Грудківського старостинського округу на Камінь-Каширщині. Приблизна площа - 20 га. Вогонь прямував у бік села.

«Це - лише частина повідомлень, які надійшли від працівників державної лісової охорони за вчора і сьогодні. Люди і зараз гасять пожежі в багатьох куточках Волині. І вночі гаситимуть. Тому що хтось просто спалював суху траву…» - йдеться у повідомленні.

Фото Волинського ОУЛМГ

При тому, що всі пожежі трапились на території громад, їх ліквідацією займаються пожежники та працівники державної лісової охорони Волині.

Нагадаємо, 19-го березня під Луцьком трапилась пожежа на фермі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Просив не афішувати прізвище. Луцький лікар віддав свій автомобіль військовим. Оновлено
Наступна новина Понад 1,5 тисячі дітей з інших областей дистанційно навчаються у волинських школах
Останні новини
Схожі новини