Волиняни з ПриватБанком можуть вигідно підготуватися до Нового року

Волиняни з ПриватБанком можуть вигідно підготуватися до Нового року

Усього за кілька тижнів українці будуть загадувати бажання під бій годинника та розпаковувати подарунки. А щоб сюрпризи для близьких не спустошили гаманець, ПриватБанк пропонує скористатися низкою кредитних продуктів.

Із приходом зими вітрини манять новорічними  прикрасами, гіпермаркети пропонують знижки та акції, магазини влаштовують розпродажі - важко не спокуситися на покупки. Аби вибір подарунків собі і близьким не став випробуванням для бюджету, ПриватБанк радить скористатися низкою кредитних продуктів на вигідних умовах.

У будь-якому закладі, де встановлено POS-термінал, можна розрахуватися карткою “Універсальна” (“Універсальна Gold”). Варто лише встановити потрібний кредитний ліміт і сміливо йти за покупками. При розрахунку з клієнта не стягується комісія.

А якщо повернути гроші протягом пільгового періоду - 55 днів, то навіть не доведеться платити за користування кредитними коштами. До речі, за такими ж умовами можна здійснювати покупки в інтернет-магазинах.

Окрім того, ПриватБанк пропонує сервіс “Оплата частинами”. Планшет для дитини, смартфон для чоловіка чи дружини, фітнес-трекер для подруги - все це можна придбати, виплачуючи вартість рівними частинами протягом кількох місяців. Якщо ж оплата відбуватиметься із власних коштів на картці “Універсальна”, то комісія не нараховуватиметься.

Якщо ж гроші потрібні терміново, існує сервіс миттєвого кредитування  “Швидкі гроші”. Клієнт може отримати необхідну суму на будь-яку картку буквально за кілька хвилин. Розмір кредиту може становити до 50 тисяч гривень у рамках ліміту “Оплата частинами”.

Термін угоди - до 10 місяців, а перший платіж - лише через 30 днів після укладання договору. У випадку ж, якщо кошти “Швидкого кредиту” нараховуються на Картку для виплат, відсутня комісія за  зняття готівки.

Дізнатись свій ліміт по «Оплаті частинами» можна в Приват24 або відправивши SMS з текстом chast на номер 10060. Окрім того, за роз’ясненнями та консультаціями можна звернуться до будь-якого відділення ПриватБанку на Волині.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Новорічну ялинку у Луцьку почали прикрашати. ВІДЕО
Наступна новина Луцька піца для Лесі Нікітюк, страшна пожежа та труп у купі сміття: ТОП-3 новини за 13 грудня
Останні новини
Схожі новини