Волиняни за місяць купили нових автівок на 3,8 млн доларів

Волиняни за місяць купили нових автівок на 3,8 млн доларів

У липні у Луцьку та Волинській області зареєстрували 105 нових автомобілів. На покупку цих авто в регіоні витратили 3,8 млн доларів.

Кросовери та позашляховики становили 81% від зареєстрованих у липні автомобілів. Дизельними двигунами були обладнані 32% авто. Середня ціна склала 36000 доларів, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання, – йдеться у повідомленні сайту з продажу автомобілів RST.ua.

Найпопулярнішою маркою у регіоні була Toyota. За місяць придбали 20 таких автомобілів на суму 720 000 доларів.Кросовери Toyota RAV4 та Kia Sportage стали бестселерами серед моделей. Крім них часто купували і Renault Duster.

Загалом у липні в Україні зареєстрували 9 600 нових автомобілів. На покупку цих авто витратили 305 млн доларів. Порівняно з липнем минулого року, в Україні збільшились продажі нових автомобілів на 15%.Тоді українці придбали в автосалонах 8 300 авто загальною вартістю 260 млн доларів, а збільшення кількості продажів відносно 2019 року складало 10%.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки першокурсників вступило до ВНУ цього року
Наступна новина Якою буде погода на Волині в останні дні літа
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні