Волиняни здобули перші місця на чемпіонаті України з легкої атлетики

Волиняни здобули перші місця на чемпіонаті України з легкої атлетики

20-21 травня відбувся Командний чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів у Львові. Волинські спортсмени привезли звідти низку медалей різного ґатунку.

Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Волинської ОДА.

Золоті медалі здобули: вихованці Любешівської ДЮСШ Тарас Корецький у спортивній ходьбі на 10 000 метрів та Валерія Шоломіцька у спортивній ходьбі на 10 000 метрів, учениця КЗ ДЮСШ № 3 Луцької міської ради Яна Боровець у бігові на 1 500 метрів.

Срібло здобули: учениця Володимир-Волинської ДЮСШ Марія Алєйнікова у стрибках у висоту, вихованка ОДЮСШ Юлія Шатохіна у метанні молота.

Бронзові нагороди забрали: учень ОДЮСШ Євгеній Літвін у метанні молота, вихованка Нововолинської ДЮСШ Людмила Шпак у стрибках у висоту, вихованка Любешівської ДЮСШ Юлія Петрик у бігові 1 500 метрів.

Зокрема, 20 травня на чемпіонаті України Валерія Шоломіцька встановила новий національний рекорд серед юніорів на дистанції 10 000 метрів. Тепер нове досягнення становить 46:20.91 хв.

Волинська область посіла 10 місце у загальнокомандному заліку серед 25 команд України.

Читати також: Луцькі лицарі привезли два «золота» з турніру у Києві


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Помер екскерівник Гнідавського цукрового заводу
Наступна новина Волинські медики станцювали на фоні Луцького замку
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні