Волиняни звинуватили забудовника «Ковельської Голландії» у недобросовісності

Волиняни звинуватили забудовника «Ковельської Голландії» у недобросовісності

У групі соцмережі мешканці Ковеля звинуватили забудовників, які зводили житловий комплекс «Ковельська Голландія», у недобросовісності через недоліки, які стали досить швидко очевидними. Натомість представниця забудовника відповіла на закиди тим, що жителі будинку не можуть самоорганізуватися, а також пояснила технічні моменти щодо вказаної проблеми.

Допис опублікувала Яна Марчук у групі Ковель Life у Facebook. Текст допису подаємо без змін:

«НЕдобросовісний забудовник!!!

Ковельчани бутьте уважні при купівлі житла у цієї фірми.

Ми проживаєм в будинку по вул.Т.Боровця 10б, м.Ковель, який вона збудувала.

Недоліки стало видно через декілька місяців після здачі будинку. І вже 2 роки нас "годують" обіцянками - все виправити.

Бруківка просівша, шпаклівка коридорних стін в тріщинах і цвілі, підвали частково підтоплені, вікна і двері в більшості квартир виставлені криво і ще багато іншого».

 

 

Допис зібрав понад два десятки коментарів, серед яких й Ірини Патлашинської, викладений представницею забудовника текст теж подаємо без змін:

«Доброго вечора. Пишу тут один раз щоб були почуті дві сторони. І від імені підприємства.Ще раз наголошую, що вода в підвалі одного підїзду через проблеми з міською лівньовою каналізацією, який знаходиться найближче до неї. Ми згідні самі усунути ці проблеми.

Будинок два роки не може організуватися в ОСББ і делегувати людину для вирішення всіх питань ( окремо з кожним ми ці питання вирішувати не будемо).

Оскільки будинок знаходиться і далі у нас на балансі, то ми два роки поспіль сплачуємо всі рахунки ( обслуговування підіздів, освітлення підіздів, стрижку трави і т.д.), то це ж вас не цікавить, мабуть! Це ж само собою розуміється! Дані підвали мають назву «технічні» і призначені для обслуговування мереж і, наразі, знаходяться у власності Луцьксантехмонтаж.

Хто з ким ( пан Микола я до Вас), особисто приватно домовлявся- це вже не наша справа і добра не принесла ні нам ні Вам. Якби ми іх продавали, ми б давали відповідні документи на право власності. І тільки після створення ОСББ ми, зазвичай, передаємо підвали на баланс ОСББ».

«Ось вода у підвалі нашого будинку... ОСББ створимо після усунення цих проблем. Ми їм це говорили. Зверніть увагу на цеглу та що у воді. Ватерлінія 20 см не менше», – прокоментував і виклав фото Микола Бойчук.

Також Микола Бойчук додає: «Є ініціативна група. В будинку багато ... дуже багато серйозних недоробок які ніхто не доробляє. Наші балачки уже дають результат. Нас читають. Я пропонував з щоб представництво забудовника зустрілось з нашою ініціативною групою».

Іванна Зелінська коментує: «ЛСТМ 536 оплачуєте лише електрику. А решту і більше...,те що вони приписали в свої заслуги, робимо ми – мешканці».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Смажене морозиво і солоні солодощі. ТОП 5 цікавинок Lutsk Food Fest. ФОТО
Наступна новина Волинянка завоювала золоту медаль на «Іграх нескорених»
Останні новини
Схожі новини