Волинянин майже 10 років ґвалтував рідну доньку, його оголосили у міжнародний розшук

Волинянин майже 10 років ґвалтував рідну доньку, його оголосили у міжнародний розшук

Уродженець одного із сіл Дубівської громади, що на Ковельщині, майже 10 років ґвалтував рідну неповнолітню доньку. Чоловіка оголосили у міжнародний розшук

Про це йдеться в ухвалі Ковельського міськрайонного суду.

Слідчі встановили, що впродовж 2013-2019 років чоловік, використовуючи безпорадний стан внаслідок малолітства та фізичну перевагу, чинячи психологічний тиск, ґвалтував неповнолітню доньку. Цьогоріч 16 серпня Ковельське райуправління поліції розпочало досудове розслідування щодо цього.

Під час судового засідання стало відомо, що дівчина разом з матір’ю у серпні 2023 року повернулась з Білорусі в Україну, де на вимогу батька мала звернутись за медичною допомогою для переривання вагітності. Неповнолітня підтвердила, що вагітна від чоловіка.

На даний час вагітність перервали, проводиться судова генетично-молекулярна експертиза. Повідомлення про підозру вручили дружині підозрюваного та адвокату. 13 вересня 2023 року гвалтівник був оголошений в міжнародний розшук. Його дружина та матір розповіли правоохоронцям, де конкретно він проживає на території Білорусі, – зазначають у повідомленні.

Слідчий поліції, за погодженням з прокурором, вніс до суду клопотання про обрання щодо нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Суддя Ковельського міськрайонного суду задовольнила прохання та оголосила чоловіка у розшук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні загинув ще один Захисник з Луцька
Наступна новина Годину пролежав посеред стадіону: у Луцьку патрульні допомогли чоловіку без свідомості
Останні новини
Схожі новини