Підлітка з Луцька підозрюють у зґвалтуванні малолітніх дітей

Підлітка з Луцька підозрюють у зґвалтуванні малолітніх дітей

16-річного лучанина підозрюють у зґвалтуванні племінників віком 2 і 5 років.

Про злочин підлітка правоохоронцям повідомили медики Волинської обласної дитячої лікарні, куди госпіталізували потерпілих. Наразі дітей вже виписали, а підозрюваному обрали запобіжний захід. Про це пише zaxid.net з посиланням на сюжет ТРК «Аверс».

Інцидент стався в мікрорайоні Вишкова у Луцьку. За інформацією журналістів, 16-річний підозрюваний розбещував своїх племінників у будинку, де він проживає разом із матір’ю та сестрою. Відомо, що родина перебуває у складних життєвих обставинах.

За попередньою інформацією, хлопця підозрюють у зґвалтуванні 2-річної дитини і перевіряють його причетність до наруги над 5-річною дитиною. У неділю, 19 травня, двох потерпілих забрала «швидка». Стан дітей лікарі оцінили як неважкий і некритичний, а 21 травня їх виписали.

Речниця поліції Волині Ольга Бузулюк підтвердила, що такий випадок стався, і зазначила, що слідчі відкрили кримінальне провадження за ст.152 і 155 ККУ (зґвалтування і статеві відносини з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку). За її словами, підлітка взяли під домашній арешт і тепер йому загрожує до 5 років ув’язнення.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Донеччині загинув захисник з Волині Роман Качур
Наступна новина Спортсменка з Волині здобула «золото» на чемпіонату світу серед дівчат до 17 років
Останні новини
Схожі новини