Волинянин намагався незаконно ввезти в Україну світлодіодні блоки живлення на суму 300 тис. грн

Волинянин намагався незаконно ввезти в Україну світлодіодні блоки живлення на суму 300 тис. грн

Митники затримали водія, який планував завезти до України незадекларовані блоки живлення. Чоловікові загрожує накладення штрафу в розмірі 30 відсотків вартості цих товарів

Про це повідомляє Закарпатська митниця.

Митники затримали 27-річного волинянина, який намагався незаконно ввезти в Україну блоки живлення. Чоловіка зупинили на пункті пропуску "Дякове-Халмеу", що на українсько-румунському кордоні. Обравши смугу руху "червоний коридор", водій очікував на перевірку товаросупровідних документів - електронні декларації на товар, який він переміщував через кордон, він подав раніше.

Митникам чоловік повідомив, що у кабіні перевозить лише особисті речі й жодних товарів, що підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню, не перевозить.

Однак у кабіні автомобіля, на верхньому спальному місті водія знайшли не заявлені раніше товари іноземного виробництва. Як з’ясувалося, чоловік намагався перемістити через митний кордон світлодіодні блоки живлення болгарської торгівельної марки "OSRAM", та ще 5 штук плат до В-ВОХ V8.1.2.

Водій не приховував товар, а загальна вартість речей складає майже 300 тис.грн. 

За цим фактом складено адмінпротокол за порушення митних правил, передбачених частиною 2 статті 471 Митного кодексу України. Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі 30 відсотків вартості цих товарів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Володимирі рятувальники визволили дитину із замкненої квартири
Наступна новина У боях за Україну загинув Герой з Волині Сергій Дімітров
Останні новини
Схожі новини