Волинянин отримав премію від Кабінету Міністрів України

Волинянин отримав премію від Кабінету Міністрів України

Нещодавно відділ національно-патріотичного виховання Міністерства молоді та спорту України повідомив про те, що відомий активіст, керівник туристичного комунального закладу на Волині та водночас спортсмен клубу GARDA, рожищанин Богдан Бальбуза відзначений премією Кабінету Міністрів України.

Про це йдеться на ютуб-каналі GARDA Lutsk, пише Район.Луцьк.

Нагороду спортсмен отримав за національно-патріотичне виховання громадян, підготовку молоді до захисту незалежності і територіальної цілісності України, розвиток волонтерського руху, сприяння Збройним Силам та іншим утвореним відповідно до законів військовим формуванням та правоохоронним органам спеціального призначення, надання допомоги особам, які беруть або брали участь в антитерористичній операції в Донецькій і Луганській областях.

Хлопець розповів, як розпочинав у сфері національно-патріотичного виховання. Вже дев'ять років він не вживає алкоголю та вважає, що патріотичне виховання – це стратегічний напрямок, який варто розвивати.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Суд визнав дії Луцькради незаконними, - адвокат про демонтаж Старого ринку
Наступна новина У Луцьку до Дня Незалежності відбудеться велопробіг у вишиванках
Останні новини
Схожі новини