Двоє молодих волинян отримали премії від Кабміну

Двоє молодих волинян отримали премії від Кабміну

20 молодих людей віком до 35 років, серед яких двоє волинян — Дем'ян Петрик і Катерина Юрчук, отримали премію Кабміну за сприяння розвитку молодіжних ініціатив на місцевому рівні.

Про це сказано в розпорядженні прем’єр-міністра Дениса Шмигаля "Про присудження Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України" від 31 жовтня 2023 року.

Сума премії становить 50 тисяч гривень кожному.

Проєктному менеджеру громадської організації "Молодіжна платформа" в Луцьку Дем'яну Петрику призначили премію за правозахисну та політичну діяльність, боротьбу з корупцією, розвиток місцевого самоврядування, участь у діяльності органів самоорганізації населення.

Як розповів лучанин Суспільному, під час подання заявки зазначив ті ініціативи та молодіжні проєкти, котрі створював та розвивав за останні чотири-п'ять років.

Юрчук Катерині, котра є викладачкою Володимирської дитячої художньої школи, присудили премію за національно-патріотичне виховання громадян, утвердження національної ідентичності громадян на основі духовних цінностей українського народу, національної самобутності тощо.

Волинянка зазначила, що до уваги брали проєкти та ініціативи за вісім років діяльності культурно-мистецькому центрі та художній школі у Володимирі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянку через суд зобов'язали демонтувати утеплення з пам'ятки архітектури ХІХ століття
Наступна новина У Ковелі зустрінуть захисника, який загинув понад рік тому
Останні новини
Схожі новини