Волинянин склав ЗНО з хімії на 200 балів, а з математики – на 199

Волинянин склав ЗНО з хімії на 200 балів, а з математики – на 199

Випускник ковельської школи №12 Роман Коцюбчик набрав 200 балів з хімії, 199 – з математики, 195 – з української мови та літератури.

Свої знання з хімії, розповів Роман Коцюбчик, він підтвердив на зовнішньому незалежному оцінюванні, де набрав максимально можливий бал, інформує Суспільне.

Каже: був впевнений у своїх силах, попри перерву в навчанні через карантин.

«Набагато менше часу забирала школа. Я зміг більше часу присвятити підготовці до ЗНО. Хімію я знаю дуже добре. І я би дуже здивувався, якби в мене не було 200 балів. Математику я здав на 199, а мову та літературу – на 195», – каже випускник.

Вчителька хімії Тетяна Бірук готувалася з Романом Коцюбчиком і до карантину, і під час дистанційного навчання.

«В нього була дуже сильна база, і готуватися нам було дуже легко. В нас постійний з ним був контакт вайбером, телефоном. І так ми досягли такого результату. Я вважаю, разом досягли, хоча його заслуга тут беззаперечна», – каже вчителька.

Нині Роман готується до студентства. Сумнівів щодо майбутньої спеціальності, розповідає, не було. Із сьомого класу, коли переміг на міській олімпіаді, його улюблений предмет – хімія.

«Спочатку я думав, що буду лікарем. Але потім вже думав, що піду на якусь хімічну спеціальність», – розповів хлопець.

Директор школи №12 Ковеля Ігор Щур розповів, що в іще одного випускника – 200 білів з хімії. Цього року в навчальному закладі – четверо відмінників-медалістів, які підтвердили свої знання на ЗНО. З його слів, 80 % випускників здавали ЗНО і успішно його склали.

Нагадаємо, на 200 балів зовнішнє незалежне оцінювання на Волині склали дев’ятеро учасників. Вони – із Луцька, Володимира-Волинського і Ковеля.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Плантації на батьківському паї. На Волині атовець зайнявся лохиновим бізнесом
Наступна новина У Луцьку скасували міжнародний джазовий фестиваль
Останні новини
Схожі новини