Волинянин став мільйонером

Волинянин став мільйонером

Лотерейний білет «Лото-Забави» з виграшем в 1 млн грн продали в місто Ковель Волинської області. Про це повідомив оператор державних лотерей «М.С.Л.», передає УНН.

Щасливий білет №0159354 продано на фірмовому столі «М.С.Л.» у супермаркеті «Наш край» за адресою вул. Грушевського, 10.

«Оператор державних лотерей «М.С.Л.» запрошує переможця тиражу приєднатися до закритого елітного «Клубу мільйонерів «М.С.Л.». Усі учасники Клубу отримують подарункову ексклюзивну програму «Два дні з життя мільйонера» - святковий уїк-енд у столиці, розрахований на двох осіб: переможця та його супутницю або супутника.

Під час двох вихідних у Києві новоспеченим мільйонерам, відповідно до розробленої винятково для них програми, пропонується поринути у світ багатійських розваг та солодкого життя», - повідомили в «М.С.Л.».

Цього року новоспеченими мільйонерами стали вже 19 гравців «Лото-Забави». Загалом за всю історію існування цієї державної лотереї мільйонерів в Україні побільшало на 278 осіб.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинян кличуть на онлайн-кастинг музичного шоу WMA 2018
Наступна новина Що б попросили українські політики у Святого Миколая
Останні новини
Схожі новини