Волинянин вирощував коноплі та мак

Волинянин вирощував коноплі та мак

Поліцейські виявили у волинянина наркотичні засоби.

Про це інформує поліція Волині.

Співробітники управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області ДБН НПУ спільно з дільничними офіцерами поліції Камінь-Каширського РВП ГУНП у Волинській області та ТОР управління  патрульної поліції у Волинській області в рамках  оперативно-профілактичних заходів «МАК-2022» виявили у 43-річного жителя міста Камінь-Каширський заборонені наркотичні речовини. Волинянин у своєму домогосподарстві вирощував та зберігав наркотичні засоби, зокрема коноплі та мак.

Читайте також: На «Устилузі» в пасажира знайшли марихуану

Під час слідчих дій поліцейські виявили та вилучили 127 рослин коноплі, подрібнену речовину рослинного походження зовні схожу на канабіс, насіння коноплі та  сухі рослини маку снотворного.

Усе вилучене направлять до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для дослідження.  

Вирішують питання про внесення відомостей до  Єдиного реєстру  досудових розслідувань за ст. 310, ст. 309  Кримінального кодексу України.

Читайте також: У Ковелі в чоловіків знайшли наркотики


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На ставку втопився волинянин
Наступна новина «Будем резать вас, уничтожать»: на Волині судитимуть ворожого пропагандиста
Останні новини
Схожі новини