Волинянин з Kalush Orchestra розповів про рідних, які отримали поранення на фронті

Волинянин з Kalush Orchestra розповів про рідних, які отримали поранення на фронті

Після 24 лютого багато взяли в руки зброю і пішли захищати Батьківщину. Поки Тимофій Музичук, відомий як сопілкар групи Kalush Orchestra, відстоює культурний фронт, його рідні воюють на передовій.

В інтерв’ю «Rostyslove Production» він розповів про близьких, які отримали поранення, передає УНІАН.

«Мій брат Назар зараз у Київській області. Зв’язок тримаємо, час від часу телефонуємо один одному. Він знаходиться зараз у себе там в частині (в Київській області, – ред). Тобто не на фронті. Каже, що в гарячих точках не був. Навчання у нього у військовій частині, він старший лейтенант», – розповів Музичук.

А ось троюрідний брат Тимофія, а також ще один близький родич були в зоні активних бойових дій, де отримали поранення. Так, товариш артиста втратив обидві ноги і зараз проходить лікування в Ізраїлі.

«Троюрідний брат був поранений, було кілька операцій. З сусіднього села теж родич був поранений. Теж багато операцій переніс, а зараз вже вдома. Ще знайомий втратив дві ноги. Зараз він в Ізраїлі, йому потрібні протези», – поділився артист.

Читайте також: Викладач волинян з Kalush Orchestra розповів, якими вони були під час навчання в коледжі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Став зв'язковим УПА у 8 років: історія волинянина. ВІДЕО
Наступна новина Волинь увійшла у ТОП-5 областей-лідерів зі збору урожаю
Останні новини
Схожі новини