Волинянин забив товариша сковорідкою і через 2 дні спалив його у власній хаті

Волинянин забив товариша сковорідкою і через 2 дні спалив його у власній хаті
фото ілюстративне

На Волині пенсіонер забив сковорідкою товариша по чарці, а потім у власному будинку спалив його тіло.

Про це стало відомо з вироку суду, яким чоловіка запроторили за грати на 8 років.

Інцидент трапився 17 лютого 2018 року у селі Карасин Камінь-Каширського району. Зокрема, чоловік в обід поблизу магазину зустрів двоюрідного брата, якого запросив до себе додому випити по чарці. Близько 19:00 між ними трапилась суперечка, в ході якої гість вхопив сковорідку і вдарив нею господаря дому. Той у свою чергу вихопив у товариша знаряддя і «дав йому здачу» - двічі вдарив тією ж сковорідкою свого кривдника.

Після сутички пенсіонер влігся спати, а його гість лишився сидіти за столом. Прикинувшись на ранок, він побачив, що товариш мертвий. Злякавшись, чоловік затягнув тіло під ліжко, а сам подався у сусіднє село Карпилівка до колишньої дружини та дітей, де про все їм розповів. Однак, вони не повірили йому, бо батько постійно зловживав спиртним і молов всілякі нісенітниці. Проте – сини погодились поїхати до батькової хати і забрати деякі речі.  

Після цього чоловік повернувся додому, ще випив горілки і влігся спати, очікуючи приїзду поліції. Однак, прокинувшись вранці наступного дня, він вирішив покінчити життя самогубством - підпалити дім разом із собою та тілом. Для цього він приніс у будинок бадилля з картоплі та підпалив його.  Проте коли вогонь розгорівся та стало гаряче, він утік.

На пожежу збіглись сусіди, а голова сільської ради викликала пожежних. Оскільки будинок був дерев’яний, то врятувати його майже не вдалося. Після пожежі вціліла лише піч та декілька квадратних метрів зовнішньої стіни. На місці пожежі був і господар, який запевнив, що людей у будинку немає. Ліквідувавши пожежу, рятувальники повернулися в частину. 

У цей же час загиблого почали шукати рідні. Зокрема, місцеві діти розповіли його сестрі, що чоловік міг знаходитися у згорілому будинку. Коли вони разом зі сільським головою прийшли на місце пожежі, то виявили, що на згарищі сусідський собака вже викопав людську кістку. Пожежники були змушені повернутись і разом з поліцією вилучили з-під ліжка обгоріле тіло людини.

Експерти встановили, що смерть чоловіка сталася ще до пожежі, тож власнику не лишалось нічого іншого, як зізнатись і розповісти про скоєне.

Зрештою Камінь-Каширський районний суд Волинської області визнав його винним у вбивстві та присудив йому 8 років позбавлення волі.

Передрук заборонений.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині поменшає «білих плям»
Наступна новина Позитивний прогноз Moody’s для банківської системи України підтверджує стратегію ПриватБанку
Останні новини
Схожі новини