На Волині поменшає «білих плям»

На Волині поменшає «білих плям»

Відбулися робочі зустрічі директора Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування Анатолія Пархом’юка та радника з питань децентралізації Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування Оксани Урбан у Шацькій об’єднаній територіальній громаді та Світязі. 

Про це інформує Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування, який створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України.

Робочі зустрічі відбулися спільно із представниками Волинської ОДА заступником голови Волинської державної адміністрації Сергієм Кошаруком, начальником відділу регіональної політики управління містобудування та архітектури Волинської  обласної державної адміністрації Іриною Лебедюк. Під час зустрічей також були присутні в.о. голови Шацької ОТГ, секретар Людмила Цевух, старости старостинських округів, які входять до об’єднаної територіальної громади. 

Під час зустрічі у Шацьку обговорили поточні питання діяльності громади, зокрема, доєднання тих територій, які входять до ОТГ згідно з перспективним планом області, внесення змін до нього. Адже Пульмо та Грабове ініціювали рішення про приєднання до Шацької об’єднаної територіальної громади. 

У Світязі поспілкувалися про стан об’єднання у Шацькому районі, обговорили процедурні рішення та перспективи у процесах об’єднання із Шацькою ОТГ. Адже нині Волинська обласна державна адміністрація формує перспективний план без «білих плям», щоб узгодити його на сесії Волинської обласної ради. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через мешканців двох квартир вулицю Луцька залило нечистотами. ФОТО
Наступна новина Волинянин забив товариша сковорідкою і через 2 дні спалив його у власній хаті
Останні новини
Схожі новини